Trobada amb el Síndic de Greuges

La Plataforma en defensa del sistema de protecció a la infància i adolescència acorda amb el Síndic de Greuges establir un canal de comunicació directe per denunciar les repercussions que han tingut les retallades en el benestar dels joves tutelats i els professionals.

El col·lectiu DASC juntament amb els sindicats CGT, UGT i CCOO, tots ells membres i impulsors de la Plataforma en defensa del sistema de protecció a la infància i l’adolescència, s’han reunit el dijous 19 de novembre amb el Síndic de Greuges per denunciar la precarietat del sector. La Plataforma ha acusat a la DGAIA d’ineficient i negligent en quan al coneixement que aquesta té sobre el sector i la gestió de les empreses que hi operen. Defensem que després de l’aprovació de les mesures d’eficiència, pactades entre la FEDAIA i la DGAIA, el benestar dels infants i joves tutelats s’ha vist afectat, igual que les condicions laborals dels treballadors i les treballadores del sistema.

El Síndic per la seva part ha recollit tota la informació aportada i ha constatat que molts dels temes que s’han posat sobre la taula, són dèficits estructurals que fa temps que denuncien. També ha instat a la Plataforma a que aporti totes les dades possibles perquè el Síndic pugui actuar de forma concreta i immediata. Finalment l’organisme públic i la plataforma han acordat mantenir reunions periòdiques i establir un contacte directe que els permeti ser coneixedors de les denuncies i de les resolucions del Síndic respectivament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s