IV Congrés del Tercer Sector Social… hi ha molt més a dir!

Avui comença el IV Congrés del Tercer Sector Social que se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de novembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Segons la seva web, el Congrés pretén ser l’espai de trobada, de reflexió i de projecció del Tercer Sector Social català per poder donar una millor resposta al conjunt de desafiaments que la societat i el moment actuals ens plantegen.

Des de la DASC-Marea Taronja volem seguir d’aprop aquest congrés per tal de que es parli de tot i s’aprofundeixi en tot. Algunes de les decisions i formes d’actuar d’algunes entitats perpetuen la precarització del nostre sector. En són exemples: l’abús de l’ús del voluntariat, acomiadaments improcedents, presentació a gestió de projectes socials d’empreses privades sense cap tipus de caire social (ni experiència, només per pressupost), acomiadaments per no fer fixes als/les treballadores, etc Actualment també està bloquejat el conveni d’Acció Social de Catalunya, el de l’Atenció Domiciliària i el de Lleure Educatiu i Sociocultural perquè les patronals realitzen propostes de congelació total i retrocessos en les condicions consolidades en anteriors convenis.

La DASC s’ha convertit en un espai de suport mutu per als professionals que treballen en el sector social i també per aquells que s’han quedat sense feina o que veuen com el seu lloc de treball perilla. Es per aquest component integrador de multitud de professionals, voluntaris i estudiants de la DASC-Marea Taronja que creiem que tenim molt a dir en el IV Congrés del Tercer Sector.

Aquest dies de congrés estigueu atentes a les nostres xarxes socials. Piularem i penjarem  totes aquelles qüestions i temes de debat que potser al IV Congrés no es tracten i que la DASC no vol que s’obviïn.

El nostre perfil de  Twitter: @dasocom

Els nostres hastags per al congrés: #moltmesadir #sectorsocialenlluita

Perfil de Facebook:  https://www.facebook.com/dasocom i Grup de Facebook: Defensem l’Acció Social i Comunitària

Perfil oficial del congrés: @Taula3Sector

Hastag oficial del congrés: #4Congres

Vosaltres també podeu fer arribar els vostres tweets reivindicatius i amb qüestions per al congrés. Si voleu de forma directa als organitzadors del congrés amb @Taula3Sector. O mitjançant els hastags: #4Congres #moltmesadir.

Aquí teniu la primera qüestió:

Imatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s