Assemblea DASC el 19 d’octubre: 2 anys de lluita i noves propostes. Vine!

La DASC porta un llarg recorregut d’ençà que un grup de professionals, fa quasi dos anys, va decidir unir esforços i lluitar contra la precarització i les retallades als seus llocs de treball. Avui la DASC és un grup molt ampli, obert tant a professionals, estudiants, usuàries, voluntàries, etc. L’assemblea s’ha convertit en espai de reflexió, de suport i de coordinació d’accions davant l’actual situació de precarització del sector social. Al llarg de les nombroses assemblees que s’han dut a terme, hem generat molts temes de debat, notícies, accions, articles i d’altra producció escrita.

Ha arribat el moment de seure’ns i posar-hi una mica d’ordre, repassar el que hem fet fins ara i establir uns objectius de futur clars, així com definir el funcionament de les nostres assembles. Dedicarem per això la pràctica totalitat de la propera assemblea del 19 d’octubre. Creiem que és una activitat que hem de fer i que ens facilitarà la nostra tasca per a les futures assemblees i accions reivindicatives. Vine i digna’ns la teva!

Ens trobarem a les 11h al Centre Social de Sants que es troba al carrer Olzinelles 30. Pots venir en tren fins a Sants Estació o agafar el metro: les línies 1 (vermella) i 5 (blava) fins a Plaça de Sants, o la L3 (verda) fins a Sants Estació.

Si no has assistit mai a cap assemblea no et preocupis, aquest pot ser un bon moment, ja que podràs veure tot el treball que des de la DASC s’ha realitzat fins ara i quins són els nostres objectius. Vine i enganxa’t!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s