Vine amb la DASC a la manifestació “Aturem els pressupostos antisocials. Juntes podem!”

Demà diumenge dia 28 la DASC- Marea Taronja estarà present a la manifestació: Aturem els pressupostos antisocials. Juntes podem!. Una mobilització convocada per les organitzacions veïnals i tot un seguit de plataformes unitàries sindicals i d’entitats de l’àmbit de l’educació, la sanitat, la funció pública, contra les retallades, i també moviments socials i assemblees de barri, que han decidit fer confluir les seves protestes i reivindicacions en una gran manifestació ciutadana a Barcelona.

Si vols venir amb la DASC, ens reunirem a les 11.15h. a la cantonada de la Rambla Catalunya amb Consell de Cent (banda Llogregat-Mar), davant de la Botiga Konema. Veure mapa.

Anirem amb la columna de Funció Pública fins a confluir a la gran manifestació conjunta amb la resta de columnes que començarà a passeig de Gràcia amb Ronda Sant Pere. Vine amb la teva samarreta de la DASC o amb una altra de color taronja, mocadors, gorra… tot taronja, fem-nos veure i fem-nos sentir: Aturem els pressupostos antisocials. Juntes podem!.

Els pressupostos de la Generalitat es configuren sota la controvèrsia entre el Govern català i l’Executiu de Madrid al voltant del dèficit que es redueix a una discussió sobre l’abast d’una nova tanda de retallades en la despesa social que, asseguren l’un i l’altre, resulta inevitable. Així doncs, els serveis públics veurien minvar els seus recursos entre 1.800 i 4.400 milions d’euros, segons el grau d’exigència que acabi plantejant l’Estat.

Des de les federacions veïnals, del conjunt del moviment obrer i associatiu, afirmem que aquest escenari és socialment inacceptable. La pobresa colpeja, a Catalunya, prop d’una tercera part de la població. Noves restriccions en recursos educatius, en atenció sanitària, en cultura, en cooperació o en serveis, noves privatitzacions… només poden aprofundir la recessió, incrementar l’atur, augmentar les desigualtats i les agressions mediambientals i fracturar la cohesió social. Un cop més, afirmem que hi ha alternatives que passen per la reestructuració del deute financer, la progressivitat tributària i la lluita contra el frau fiscal.

Les diferents convocatòries que organitzen, el dia 28, al matí, el Marc Unitari de la Comunitat Educativa, la Plataforma pel Dret a la Salut, la Plataforma Sindical Unitària de la funció pública, la Plataforma Prou Retallades, així com diversos altres col·lectius, confluiran, a partir de les seves cites respectives, en una gran manifestació que sortirà a les 12.30 h des de la cantonada del passeig de Gràcia amb la ronda de Sant Pere i baixarà fins al Parc de la Ciutadella, seu del Parlament. Un seguici multicolor, representatiu de totes les “marees”, encapçalarà la manifestació. Una primera filera de dones durà la pancarta unitària, i palesarà així el nostre rebuig a la violència que les retallades pressupostàries representen per als sectors més desprotegits de la societat.

Més informació sobre la manifestació a: http://www.favb.cat/node/723

Recorda: La DASC ens trobarem a les 11.15h. a la cantonada de la Rambla Catalunya amb Consell de Cent (banda Llogregat-Mar), davant de la Botiga Konema. Veure mapa.

Aturem els pressupostos antisocials. Juntes podem!.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s