Una Jornada plena de color i diversitat. Una imatge del sector social.

La Jornada del passat dissabte 19 de gener va ser un punt i seguit en el camí del nostre col·lectiu. Ens vam reafirmar en la necessitat de continuar treballant per articular el nostre sector, el sector social, però vam poder comprovar que cada cop sóm més els que sentim la necessitat d’organitzar-nos i lluitar.

Organitzar-nos per sentir-nos recolzades, per no sentir-nos soles en el nostre lloc de treball, en el dia a dia, en la batalla cada cop més difícil de fer la nostra feina. I lluitar. Vam escoltar-nos i ens vam adonar que la lluita no és només la defensa, sinó també la construcció. La construcció d’un nou paradigma pel nostre sector, des del que pensar la intervenció, repensar la universitat i la seva finalitat i donar espai a nous constructes més horitzontals que ens acompanyin en la tasca de ser crítics i anar cap a la utopía de la feina ben feta.

I el més interessant d’aquest debat, de la riquesa de les conclusions i les reflexions, de les converses entre passadissos o menjant un plat calent a cobert de la pluja, va ser veure que sóm tants com diversos. Hi vam ser de persones de diferents universitats, d’alguns ajuntaments, de diferents àmbits (ocupacional, comunitari, discapacitat, joves, gent gran, salut mental,etc.) de diversitat d’estudis i carreres professionals, inclús persones de la salut i de la protecció civil, i fins i tot músics! [Gràcies a tots i cada un de vosaltres]

Perquè, no és cert que estem tots per una mateixa cosa?

Us esperem en les assemblees, xarxes socials i mogudes diverses a l’espai públic.No t’ho pensis, per tots i totes hi ha hagut un primer dia de lluita! Mai és tard per tenir el primer!

Imagen

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s