Última assemblea de l’any! Aquest dissabte 22 de desembre.

Ens espera un dissabte carregat de feina. Com sempre, ens trobarem a les 11h. al Centre Social de Sants, al carrer Olzinelles, 30.

Des de la DASC estem treballant molts temes que ens afecten a tots/es i al nostre àmbit professional ben de prop. Precarització, acomiadaments injustificats, retallades, retorn a les polítiques de caritat, etc. Volem que totes aquestes injustícies no passin desapercebudes i fer-nos sentir. Per això ja tenim data per a la Primera Jornada DASC, serà el 19 de gener a partir de les 10 al Casal de Joves de Gràcia.  Seran unes jornades reflexives, de debat sobre l’estat del nostre sector i per formular propostes, però també reivindicatives i lúdiques: amb concerts, molt espai per la participació, teatre, espai infantil, etc. Encara hi sou a temps de donar-nos un cop de mà per preparar-les. Veniu aquest dissabte!

Si us voleu posar al dia sobre les jornades i altres accions de la DASC podeu veure l’acta de l’assemblea anterior a través del nostre grup de Facebook.

Entre les accions que volem dur a terme està la de gravar un vídeo de presentació de la DASC. La gravació tindrà lloc durant l’assemblea d’aquest dissabte. Veniu totes amb la samarreta taronja del “Sector Social en Lluita” i animeu-vos a participar al vídeo. (si encara no teniu la samarreta, envieu un mail a defensemacciocomunitaria@gmail.com i us informarem de com obtenir-la).

Imatge

L’ordre del dia de la reunió serà, aproximadament, el següent:

  1. Arribada i presentacions (11-11.15)
  2. Tema acomiadaments (11.15-12)
  3. Grups de treball Jornada Sector Social. Comissions de contingut, organització i comunicació (12-12.30)
  4. Plenari. Posada en comú de l’estat actual del treball de les diferents comissions. (12.30-13.15)
  5. Gravació vídeo presentació DASC (13.15-14)
  6. Samarretes (14-14.15)

Ja veieu que no parem, són molts els temes perquè són moltes les ganes per lluitar per la defensa del sistema d’acció social i d’organització comunitària com a eina fonamental per la no exclusió de persones i col·lectius. Veniu aquest dissabte i participeu! Amb la samarreta taronja, no us oblideu! 😉

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s