La Generalitat NO PAGA

El “Col·lectiu La Generalitat No Paga” està format per un grup de families, usuaris i treballadors dedicats al tercer sector social que s’han unit per evidenciar i lluitar contra les mesures del Govern de la Generalitat de Catalunya.

El passat 20 de juliol el Govern de la Generalitat va anunciar que no podía fer-se càrrec dels pagaments a entitats que gestionen serveis d’atenció a les persones tant importants com residències de gent gran o de persones amb discapacitats, CRAE, Centres de Dia, i una llarga llista de serveis imprescindibles per la vida de moltes persones. La resposta va ser la concentració i creació d’aquest col·lectiu a les portes de la Generalitat.

A 22 d’agost, tot i que el Conseller Cleries ha dit en una entrevista a RAC 1 que aquest mes d’agost es pagarà  “si no hay ningún contratiempo de última hora”, els i les professionals del tercer sector social veuen com, un cop més, recau sobre ells i elles la responsabilitat de fer la seva feina “per amor a l’art” – mai millor dit, sembla que com l’art, lo social esdevé un luxe-, i a les famílies no els surten els números pensant en el que hauràn de pagar pels aquests serveis.

En aquest col·lectiu hi estan participant activament també persones beneficiàries dels serveis i programes d’aquestes entitats, tothom suma en la lluita per uns drets que ens ha costat molt aconseguir.

Des de la DASC us animem a que seguiu aquest col·lectiu i que ens sumem a les seves convocatòries dels dijous del mes d’agost a les 10h i a les 18h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

Per contactar amb ells:

Facebook: La Generalitat de Catalunya no paga
lageneralitatdecatalunyanopaga@hotmail.com

Anuncis

One thought on “La Generalitat NO PAGA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s