Quina és la situació del Sector Social?

Cada dia que ens trobem, cada cop que parlem, ja fa un temps que no fem més que explicar-nos i sumar cops de destral al nostre estat de benestar, als nostres drets i serveis, etc.Professionals sense feina o sobrepassats per la demanda, famílies i persones amb l’aigua al coll i cada dia més incertesa i por.

Però a nivell local, autonòmic i nacional  som molts els que ens estem organitzant per articular la lluita per la defensa d’aquests drets i serveis que tant ha costat aixecar i mantenir.

Tenim les compañes de las Mareas Naranjas (Andalusia, Aragó, La Rioja, i arreu de l’estat), Prosocial, i recentment hem conegut les companyes de Intervención Social en Lucha, amb seu a Madrid però d’abast nacional.
Així es presenten:

Intervención Social en Lucha…

Somos un grupo de profesionales, ciudadanos y usuarios de la Intervención Social a nivel nacional, que denunciamos, recortes injustos y constantes por parte de las diferentes administraciones, en forma de desaparición, o mantenimiento con una mala calidad, de recursos, servicios y prestaciones sociales que aseguran unos mínimos … de atención para las personas que los utilizan.

I com Defensem l’Acció Social i Comunitària tenen en marxa una enquesta sobre la situació del sector social per preparar contingut de cara una jornada la tardor.

Si ets professional de la Intervenció Social: Treballador/a Social, Educador/a, Psicòleg/a, Integrador/a, etc. Pots ajudar-nos a conèixer de primera mà com estàs tu i les teves companyes de feina i com han afectat les retallades al teu servei! L’enquesta és anònima però necessitem saber el teu lloc de treball per conèixer la situació laboral i dels diferents serveis arreu (per sectors, tipus d’ens, etc.).

Els resultats els treballarem en la Jornada de Tardor que estem preparant pel 26 d’octubre!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s