Preparant accions! Tardor calenta!

Jornada de reflexió, merchandising, anàlisi de la situació del sector, concerts, i moltes més idees pel que serà una tardor calenta!

En la passada assemblea de la DASC (21.07.2012) vam acordar accionar tot un seguit de propostes, fruit d’anteriors assemblees i trobades en les que hem anat reflexionant sobre les línies d’acció del col·lectiu.  Per dur-les a terme, vam acordar també fer grups de treball als que us podeu sumar!

ACCIONS

  1. FORMULARI SOBRE LA SITUACIÓ DEL SECTOR SOCIAL: des de l’inici de la DASC hem cregut important poder recollir les condicions dels professionals del nostre sector, així com la situació del sector (serveis, programes, projectes, etc.) i l’impacte de les retallades i sobre la població atesa o participant. Per fer-ho, hem creat el formulari que trobareu en la columna dreta de la pàgina web i que estarà disponible fins el 30 de setembre.
  2. ANÀLISI – REFLEXIÓ: a partir de la informació que recollim dels formularis, així com d’altres eines que estan el·laborant altres col·lectius, volem analitzar la situació del sector i l”impacte del seu desmantellament. Serà una einaper argumentar la lluita i per treballar a partir d’un imaginari comú i real.
  3. JORNADA: serà  el 26 d’0ctubre. Un espai de reflexió i debat sobre el sector i sobre el futur del col·lectiu (lluita, accions, abast, etc.)  en la que també hi haurà espai per la gresca i la festa (concerts, teatre, etc.).
  4. MERCHANDISING: per tal d’identificar-nos com a sector, tal com han fet les companyes de salut i d’educació, farem samarretes i altres identificatius, adoptant el color taronja, com les “mareas naranjas” d’arreu de l’estat, conjuntament amb Prosocial.
  5. DIFUSIÓ I COMUNICACIÓ: volem fer créixer el col·lectiu i fer que tothom se’l senti seu arreu del territori, com a eina i espai de coordinació de la lluita. Volem sumar tot moviment, grup o persona del sector social. Acordem la transformació de la web i la creació d’una comissió específica. Acordem establir contacte amb la resta de comunitats autònomes i col·lectius del sector.

GRUPS DE TREBALL/COMISSIONS (obertes!!):

JORNADA – reflexió i continguts

RECURSOS – merchandising, finançament, infraestructura

ANÀLISI – formulari, recollida dades, sistematització

DIFUSIÓ I COMUNICACIÓ – web, facebook, etc

Escriu-nos a defensemacciocomunitaria@gmail.com per participar o informar-te!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s