Propostes d’acció! Tardor calenta!

Estem preparant accions per la tardor, informa’t i suma’t a la DASC!

Preparem una Jornada a la tardor, merchandising “marea taronja Catalunya”, estratègies de comunicació i difusió del col·lectiu, etc.

No et quedis a casa! Vine a les assemblees!

 

 

ACCIONS

  1. FORMULARI SOBRE LA SITUACIÓ DEL SECTOR SOCIAL: des de l’inici de la DASC hem cregut important poder recollir les condicions dels professionals del nostre sector, així com la situació del sector (serveis, programes, projectes, etc.) i l’impacte de les retallades i sobre la població atesa o participant. Per fer-ho, hem creat el formulari que trobareu en la columna dreta de la pàgina web i que estarà disponible fins el 30 de setembre.
  2. ANÀLISI – REFLEXIÓ: a partir de la informació que recollim dels formularis, així com d’altres eines que estan el·laborant altres col·lectius, volem analitzar la situació del sector i l”impacte del seu desmantellament. Serà una einaper argumentar la lluita i per treballar a partir d’un imaginari comú i real.
  3. JORNADA: serà  el 26 d’0ctubre. Un espai de reflexió i debat sobre el sector i sobre el futur del col·lectiu (lluita, accions, abast, etc.)  en la que també hi haurà espai per la gresca i la festa (concerts, teatre, etc.).
  4. MERCHANDISING: per tal d’identificar-nos com a sector, tal com han fet les companyes de salut i d’educació, farem samarretes i altres identificatius, adoptant el color taronja, com les “mareas naranjas” d’arreu de l’estat, conjuntament amb Prosocial.
  5. DIFUSIÓ I COMUNICACIÓ: volem fer créixer el col·lectiu i fer que tothom se’l senti seu arreu del territori, com a eina i espai de coordinació de la lluita. Volem sumar tot moviment, grup o persona del sector social. Acordem la transformació de la web i la creació d’una comissió específica. Acordem establir contacte amb la resta de comunitats autònomes i col·lectius del sector.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s